Tennislessen

Speerpunten binnen de lessen van BMT Tennis zijn: Techniek, dynamiek en plezier!

Door onze lessen en het organiseren van verschillende activiteiten, proberen we nieuwe en bestaande leden van de vereniging samen te brengen op en naast de tennisbaan.

Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Middels ons online inschrijfsysteem kun je de voorkeuren aangeven en heeft iedere deelnemer een persoonlijke pagina waarop alle informatie over de trainingen vermeld staat.

Wil jij jouw tennisspel ook naar een hoger niveau brengen op een leuke dynamische manier? Klik dan snel op de inschrijfbutton.

Nb. Voor al onze cursisten geldt dat ze lid moeten zijn van de vereniging waar ze de lessen volgen.

 

Met een team bestaande uit 20 professionele tennisleraren, verzorgt BMT Tennis de tennislessen bij 4 verschillende verenigingen in en rondom Eindhoven.

Tennislessen junioren

BMT Tennis is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. Wij bieden tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. De kleuren wit, rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de opbouw van de lessen. De lessen worden gegeven op doordeweekse dagen na schooltijd tot 19:00 uur.  Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes en wedstrijden georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

Tennislessen senioren

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij BMT Tennis. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij BMT Tennis zit je altijd goed. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

De groepen bestaan in principe uit maximaal 4 personen op 1 baan of maximaal 8 personen op 2 banen.